Ευχαριστήρια επιστολή Ηλία Δημητρίου Κωνσταντάκου

Ευχαριστήρια επιστολή Ηλία Δημητρίου Κωνσταντάκου

Ευχαριστήρια επιστολή Ηλία Δημητρίου Κωνσταντάκου

Ευχαριστήρια επιστολή Ηλία Δημητρίου Κωνσταντάκου, συνταξιούχου δικηγόρου, δημότη και κατοίκου Ανθοχωρίου Καρδίτσας

Κατ’ αρχάς  θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμώς τον Υφυπουργό υποδομών κ. Καραγιάννη, ο οποίος ανταποκριθείς στο κάλεσμα  του κ. Γεωργίου Κωτσού, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για συνάντησή μας στο γραφείο του, 02/09/2022, με θέμα την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «ΙΑΝΟ» αφορόντων: «αποκατάσταση οδικού δικτύου Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα, γέφυρας Καραϊσκάκη, γέφυρας κοίτης και πρανών ποταμού Ανθοχωρίτη στη θέση Νερόμυλος, πρανών ρέματος Σούδας και κοίτης ποταμού στη γέφυρα Ξηροκάμπου», και αφού αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των Γεωργίου Κωτσού, εμού προσωπικά και, το και σπουδαιότερο, των κατοίκων-δημοτών των Δ.Δ Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής όπως αυτές διατυπώθηκαν στην από 16/08/2022 επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Μουζακίου, έκανε πράξη την υπόσχεσή του για κατά προτεραιότητα επίσκεψή του στον τόπο των ζημιών προκειμένου να δοθεί λύση στην αποκατάστασή τους.

Όντως, 20/09/2022, συνοδευόμενος από τους: Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Κωτσό, Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, προέδρους των Δ.Δ Ανθοχωρίου και Κρυοπηγής κ.κ αντίστοιχα Παναγιώτη Τσίγκα και Βασίλειο Σοφογιάννη και από αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών επισκέφθηκε τον χώρο των ζημιών  και αφού διαπίστωσε εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα, έδωσε εντολή για την άμεση σύνταξη των απαραίτητων προς τούτο μελετών προκειμένου να επακολουθήσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Κατά δεύτερον, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμώς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Κωτσό, χωρίς την εναργή επιμονή, υπομονή και άοκνη προσπάθεια του οποίου, με την συνεπικουρία, εδώ και οκτώ μήνες, και του υπογράφοντος την παρούσα επιστολή, δεν θα πραγματοποιούνταν ούτε η επίσκεψη στο γραφείο του κ. Υφυπουργού, 02/09/2020, ούτε και η παρουσία, 20/09/2022, του κ. Υφυπουργού στον τόπο των προβλημάτων για να δοθεί η προσήκουσα προς τούτο λύση, άμεση ανάθεση μελέτης και στη συνέχεια αποκατάσταση των ζημιών.

Ανθοχώρι 21/09/2022

Ηλίας Δημητρίου Κωνσταντάκος

Συνταξιούχος δικηγόρος

Δημότης Δ.Δ.Ανθοχωρίου

 
Total
0
Shares