Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστίες του Γηροκομείου Λάρισας σε αρχές και επιχειρήσεις

Ευχαριστίες του Γηροκομείου Λάρισας σε αρχές και επιχειρήσεις

Ευχαριστίες του Γηροκομείου Λάρισας σε αρχές και επιχειρήσεις

Στον απόηχο της φετινής εορταστικής περιόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου Λάρισας, οι φιλοξενούμενοι, η Διεύθυνση  και το προσωπικό νοιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους, για την αμέριστη συμπαράστασή προς τους ηλικιωμένους, των:

Την εταιρεία ΠΕΝΤΕ Α. Ε. – Σ/Μ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, που συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, προσέφερε για τις ανάγκες των φιλοξενουμένων του Γηροκομείου Λάρισας, είδη διατροφής και αναλώσιμα καθώς και σημαντική οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση των αυξημένων λειτουργικών του αναγκών.

Το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την διαρκή στήριξη του σε όλα τα πεδία.

Τους πολίτες,τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ΙΕΚ, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τα δώρα του Αη Βασίλη των ηλικιωμένων, τις επιχειρήσεις, τον Ερυθρό Σταυρό, κλπ, που είτε με την βοήθειά τους την υλική είτε με την παρουσία τους κατά καιρούς ομόρφυναν τις μέρες των ηλικιωμένων.

Επίσης, όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας της περιοχής Λάρισας, για το χρηματικό ποσό που μας παρέδωσαν για την ενίσχυση του έργου μας , οι εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας κ.κ. Ανθυποσμηναγός Στάχταρης Κων/νος και Επισμηνίας Γαλάνη Αικατερίνη.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες Καλή Χρονιά, Υγεία και προσωπική ευτυχία και επιτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα & Μαγνησία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Λάρισα και Μαγνησία - Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των λεωφορείων

Next Article
Rapid tests στην Πύλη

Rapid tests στην Πύλη την Παρασκευή 28/01