Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευαγγέλου Αθανάσιος: Ακαθάριστες περιοχές εντός οικισμού στο χωριό Μαγουλίτσα

katagelia evaggelou Thanasi Magoulitsa 04

Ευαγγέλου Αθανάσιος: Ακαθάριστες περιοχές εντός οικισμού στο χωριό Μαγουλίτσα

Καταγγελία αναγνώστη

Προς τον δήμαρχο Μουζακίου και εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Μουζακίου. Όπως και στον επί σειρά ετών κοινοτάρχη υπάλληλο (ΦΥΛΑΚΑ)φυλακών του ΔΔ Μαγουλίτσας. Όπως και αντιδήμαρχο μηχανημάτων καθαριότητας Γεώργιο Φούντα.

Σήμερα 30.9.2022. Παρέλαβα απάντηση σας σε καταγγελία μου από 10.8.2022 όπως και καταγγελία μου στον εισαγγελέα Καρδίτσας από 31.8.2022 για καθαρισμό του οικισμού που δεν έχετε ακόμη προβεί. Ξερών χόρτων, συστάδες καλαμιών εντός κοίτης ποταμού(ρέματος)και οικοπέδων που βρίσκονται εντός οικισμού κινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές οικίες και περιβάλλον όπως και πλυμμηρικά φαινόμενα το χειμώνα που πλησιάζει όπως συνέβη πριν λίγα χρόνια με την καταιγίδα του “ΙΑΝΟΥ”

Ψεύτικη και υποκριτική η στάση σας κύριοι. Με αυτές τις ενέργειες σας συμπαρασύρετε τον δήμαρχο Μουζακίου εάν δεν γνωρίζει.. Είναι ντροπή να απολογείστε εάν σας διέφυγε κάποιο σημείο λέγοντας μου “παράκληση σε καινούργια μου αίτηση καταγγελία να αναφέρω σημεία και θέσεις που δεν εντοπίσατε”

Όταν κοινοποίησα καταγγελία μου πέρυσι στον εισαγγελέα Καρδίτσας τα σημεία τα εντοπίσατε. Το ίδιο έπραξα και στις 31.8.2022

Κύριοι συνεργάζεστε με τον τοπικό πρόεδρο του χωριού; Μήπως είναι από άλλο χωριό και δεν γνωρίζει τα σημεία;

Όταν έρχονται οι εκλογές τα σημεία και τα σπίτια του χωριού τα γνωρίζει; Ζητώντας ψήφους….

Κύριε αντιδήμαρχε Γεώργιε Φούντα εάν οι εστίες αυτές ευρίσκοντο στο χωριό σου θα το επέτρεπες; (Μάγουλα)

Είστε ανίκανοι. Ντροπή να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Εάν δεν προβείτε στον απαιτούμενο καθαρισμό εντός ημερών θα απευθυνθώ με καινούργια μου καταγγελία στον εισαγγελέα Καρδίτσας.

Και κλείνω λέγοντας σας ότι με αυτές τις ενέργειες σας μας οδηγείτε σε καινούργιες υποψηφιότητες… Μήπως και καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας όλων ημών.

Σας προσκομίζω φωτογραφίες των σημείων

Ευαγγέλου Κων. Αθανάσιος – Κάτοικος Μαγουλίτσας
Total
0
Shares