Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξόρμηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φαρκαδόνας για τη σημασία του ΟXI

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φαρκαδόνας μαζί με το Βουλευτή Τρικάλων Χρήστο Σιμορέλη πραγματοποίησε εξόρμηση με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες της Φαρκαδόνας για τη σημασία του ΌXI στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.11653452_1110149175680187_153016380_nΣτην περιοδεία που έγινε στους δρόμους και στα μαγαζιά της πόλης δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ενημέρωση πάνω στη πολιτική επικαιρότητα. Έχει γίνει σαφές σε όλους ότι η απόρριψη της βιώσιμης λύσης που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση και η αντιπρόταση των θεσμών για επιπλέον μέτρα αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το πακέτο που προτείνουν πλήττει το σύνολο της οικονομίας και ιδιαίτερα τον αγροτικό κόσμο και την ελληνική επαρχία.

Οι πολίτες πρέπει να δώσουν ένα σαφές αρνητικό μήνυμα στη πρόταση λιτότητας που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση με μορφή τελεσιγράφου. Το ΟΧΙ στη λιτότητα σημαίνει ΟΧΙ στην κρίση και στα μέτρα που θα επιφέρουν την καταστροφή της κοινωνίας και της οικονομίας.

Επιπλέον, ένα ηχηρό ΟΧΙ είναι ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της κυβέρνησης, που θα διεκδικήσει τα δίκια του ελληνικού λαού από μια καλύτερη βάση και με καλύτερους όρους. Το ΟΧΙ στη λιτότητα δεν είναι ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως ψευδώς το παρουσιάζουν. Ο ωμός εκβιασμός που υφίσταται η χώρα μέσω της τραπεζικής ασφυξίας είναι μια προσπάθεια να καθυποταχτεί η δημοκρατία.

Ψυχραιμία στον πανικό που δημιουργούν οι οπαδοί της λιτότητας, ενότητα στη διχόνοια που σπέρνουν και αγώνας για ένα δίκαιο και αξιοπρεπές αποτέλεσμα, χωρίς τέτοιας έκτασης μέτρα και τελεσίγραφα, είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε πράξη την εβδομάδα που έρχεται.

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στη λιτότητα.
Total
0
Shares
Previous Article

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: ΝΑΙ στην Ευρώπη

Next Article

Γιατί δεν ανοίγει κάποια από τις τράπεζες στο Μουζάκι ;