Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2015 στην πόλη του Βόλου

Συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2015 στην πόλη του Βόλου.

Ένας από τους δράστες της ληστείας τυγχάνει 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (07-06-2016) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και στη συνέχεια συνελήφθη, μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της (23-07-2015) στο Βόλο, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, παραβίασαν παράθυρο οικίας 46χρονης ημεδαπής και εισήλθαν στο εσωτερικό, όπου αφού ακινητοποίησαν την ίδια και τον ανήλικο γιο της, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, κοσμήματα μικρής αξίας, ένα κινητό τηλέφωνο και το Ι.Χ.Ε. επιβατικό αυτοκίνητό της.

Το αφαιρεθέν όχημα είχε βρεθεί την επόμενη ημέρα της ληστείας (24-07-2015) εγκαταλελειμμένο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

40ήμερο μνημόσυνο Χρήστου Κωσταρέλου

Next Article

Επίσκεψη εκπροσώπων μεγάλων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων στη Λάρισα