Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε ληστεία κατόπιν άμεσης ενημέρωσης από το Α.Τ. Μουζακίου

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και συγκεκριμένα στα Ελληνικά της Αργιθέας. Είναι φανερό πλέον πως η περιοχή της Αργιθέας έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αφού τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και η αστυνόμευση στην περιοχή πρέπει να αυξηθεί.

Δράστες της ληστείας είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 30 ετών

Ο 50χρονος συνελήφθη στη όμορη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ύστερα από καταδίωξη του οχήματος στο οποίο επέβαιναν

Συνελήφθη, χθες (09-11-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο 50χρονος μαζί με 30χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, μετέβησαν με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία 83χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Εκεί, κατά τη διαδικασία πώλησης ειδών, αφού τον έριξαν στο έδαφος προξενώντας του απλή σωματική βλάβη, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (1.650) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, διέφυγαν με το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο κατόπιν άμεσης και κατάλληλης ενημέρωσης από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Άρτας, ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού από την κατοχή του 50χρονου, το οποίο και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Αντίθετο στην προώθηση οποιουδήποτε μέτρου αφανισμού του πρωτογενή τομέα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Next Article

Σε τελική φάση η ίδρυση του ΚΕΠ Ρεντίνας

Related Posts