Εξιχνιάστηκε κλοπή από κοσμηματοπωλείο στην πόλη του Βόλου

Share

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κοσμηματοπωλείο στην πόλη του Βόλου, την οποία διέπραξαν οι δράστες που είχαν συλληφθεί για απόπειρα κλοπής από άλλο κοσμηματοπωλείο της πόλης

  Οι δράστες προσέκρουσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος, την οποία έθραυσαν και αφού αφαίρεσαν κοσμήματα από τις προθήκες αυτού, διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Σε συνέχεια του προχθεσινού (29-01-2024) Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών για απόπειρα κλοπής από κοσμηματοπωλείο στην πόλη του Βόλου, ανακοινώνεται ότι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν περίπτωση κλοπής από άλλο κοσμηματοπωλείο της πόλης που διέπραξαν οι δράστες, καθώς και δύο κλοπές τροχοφόρων.

Πιο αναλυτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-12-2023, οι δράστες, αφού αφαίρεσαν νωρίτερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, μετέβησαν σε κοσμηματοπωλείο της πόλης, ιδιοκτησίας ημεδαπής, και προσέκρουσαν με το όχημα στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος, την οποία έθραυσαν και αφαίρεσαν, από τις προθήκες αυτού, κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας περίπου -5.000- ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, που είχε αφαιρεθεί από σημείο της πόλης και διέφυγαν.

H αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, είχε κατασχεθεί και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δείτε επίσης