Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς στο νομό Λάρισας - Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής στο Βόλο - Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Λάρισα - Εξιχνιάστηκε κλοπή που διεπράχθη σε κομμωτήριο στο κέντρο του Βόλου

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Λάρισα 

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία 

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στην πόλη της Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 21-12-2022 το μεσημέρι, ο δράστης, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα-ενεχυροδανειστήριο της πόλης και με την απειλή πιστολιού, απαίτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και διέφυγε πεζός.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα (10-01-2023) στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα αεροβόλο πιστόλι (άνευ αμπούλας αερίου) &
  • είδη ένδυσης, υπόδησης και άλλα (σακίδιο πλάτης, μπουφάν, αθλητική φόρμα, ζεύγος γυαλιών ηλίου, ζεύγος αθλητικών παπουτσιών, ζακέτα, παντελόνι και περιλαίμιο) που χρησιμοποίησε ο δράστης τόσο κατά την τέλεση, αλλά και μετά την απόπειρα ληστείας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Total
0
Shares