Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε από το Τ.Α. Καρδίτσας περίπτωση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εξιχνίαση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας περίπτωση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 46, 23 και 22 ετών. Ειδικότερα,  όπως εξακριβώθηκε κατά το χρονικό διάστημα (11/12-03-2017) στο Μαυροβούνιο Καρδίτσας, οι τρεις δράστες αφαίρεσαν δύο αιγοπρόβατα, μέσα από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια μετέβησαν σε περιβάλλοντα χώρο εγκαταλειμμένου ξενώνα, όπου διέμεναν προσωρινά και προέβησαν στη θανάτωση και τεμαχισμό των αφαιρεθέντων ζώων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (24,7) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια από ξυλουργείο, ιδιοκτησίας 84χρονου ημεδαπού με τη χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων.

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, ο 44χρονος προμηθεύτηκε έναν ταχογράφο από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα (10/13-03-2017) μετέβη σε έκθεση φορτηγών αυτοκινήτων και αφού παραβίασε κλειδαριά φορτηγού, αφαίρεσε από το εσωτερικό του τον ηλεκτρονικό ταχογράφο. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 44χρονος πούλησε στη συνέχεια τον ταχογράφο σε ημεδαπό ιδιοκτήτη φορτηγού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (14-03-2015) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παραχάραξη και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 44χρονος ημεδαπός, πλανόδιος πωλητής οπωρολαχανικών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τέσσερα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, καθώς και δύο σουγιάδες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (14-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 57 ετών, διότι κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο όχημα του 40χρονου και στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (11) νάιλον συσκευασίες με αφορολόγητο κατεργασμένο (χύμα) καπνό, συνολικού βάρους (5) κιλών και (515) γραμμαρίων. Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα,  ο 40χρονος αγόρασε από τον 57χρονο την ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (995) γραμμαρίων, που βρέθηκε στο όχημά του, έναντι του χρηματικού των (30) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Δ.Σ. στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Next Article

Α.Σ.Καρδίτσας: Η προσοχή όλων στη ΧΑΝΘ

Related Posts