Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης απάτη μέσω διαδικτύου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, μία περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, ο 45χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας σε ιστοσελίδα σχετικά με πώληση αυτοκινήτου και έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία την (30-06-2017), έπεισαν 39χρονο ημεδαπό να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό του 45χρονου το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, χωρίς ποτέ να παραλάβει το όχημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (03-07-2017) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (03-07-2017) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερις αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα τρεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας, Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, με συνολική ποινή φυλάκισης (1) έτους και συνολική χρηματική ποινή (9.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (03-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθη χθες (03-07-2017) το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε σε κατάστημα (σούπερ – μάρκετ) ως πελάτης και αφαίρεσε τρόφιμα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν χθες (03-07-2017) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 26 ετών, διότι στην κατοχή τους, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου replica, τρία κυνηγητικά μαχαίρια, μικροποσότητα κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα μείγματος κάνναβης – καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (04-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (04-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Δυναμική πορεία σε Γερμανία & Μέση Ανατολή για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη

Next Article

Υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενισχύσεων για ζημιές σε ελιές & ροδιές