Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε από το Α.Τ. Μουζακίου ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στα Βραγκιανά

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχθηκε προχθές (03-11-2016) το βράδυ στα Βραγκιανά.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, για το αδίκημα της ληστείας

Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχθηκε προχθές (03-11-2016) το βράδυ στα Βραγκιανά.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 36χρονου και μιας 42χρονης, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, συνεργού τους, για το αδίκημα της ληστείας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρεις δράστες, εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία του 83χρονου στην οικία του, τον ακινητοποίησαν, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, τρεις τηλεοράσεις, δύο κινητά και ένα ρολόι χειρός.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Μπάσκετ: Στα Τρίκαλα με Πράσινη Γωνιά ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου

Next Article

Α2 ΕΣΚΑΘ: Γ.Σ. Γόμφοι - Φαλώρεια 87-84 (φωτο-video)

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…