Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου στην λαϊκή του Μουζακίου το Σάββατο 24/04


Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου το Σάββατο στη λαϊκή του Μουζακίου

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το ΑΤ Μουζακίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καρδίτσας και το ΑΤ Παλαμά περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχτηκε στην λαϊκή αγορά Μουζακίου το Σάββατο 24/04.

Η δράστιδα, κάτοικος Παλαμά, προσέγγισε τον ηλικιωμένο τη στιγμή που εκείνος εξήλθε από κρεοπωλείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του αποσπάσει από την τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 655 ευρώ. Όταν αυτός αντιλήφθηκε την κλοπή πήγε στο αστυνομικό τμήμα Μουζακίου και κατήγγειλε το συμβάν.

Έχοντας την περιγραφή της δράστιδος άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών. Σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καρδίτσας και μετά από συλλογή πληροφοριών οδηγήθηκαν πολύ γρήγορα στην ταυτοποίηση των στοιχείων της γυναίκας η οποία φαίνεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές του νομού για παρόμοιες περιπτώσεις. Μετά από συντονισμένες κινήσεις και στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στον Παλαμά, από αστυνομικούς του ΑΤ Παλαμά, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Total
5
Shares
Previous Article

Αισθητά μειωμένη η έξοδος των οχημάτων από τα διόδια

Next Article
Πωλείται μονοκατοικία στο Μουζάκι

Πωλείται μονοκατοικία στο Μουζάκι

Total
5
Share