Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου στην λαϊκή του Μουζακίου το Σάββατο 24/04

At mouzakiou astynomia mouzakinews slide

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου το Σάββατο στη λαϊκή του Μουζακίου

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το ΑΤ Μουζακίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καρδίτσας και το ΑΤ Παλαμά περίπτωση κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχτηκε στην λαϊκή αγορά Μουζακίου το Σάββατο 24/04.

Η δράστιδα, κάτοικος Παλαμά, προσέγγισε τον ηλικιωμένο τη στιγμή που εκείνος εξήλθε από κρεοπωλείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του αποσπάσει από την τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 655 ευρώ. Όταν αυτός αντιλήφθηκε την κλοπή πήγε στο αστυνομικό τμήμα Μουζακίου και κατήγγειλε το συμβάν.

Έχοντας την περιγραφή της δράστιδος άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών. Σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καρδίτσας και μετά από συλλογή πληροφοριών οδηγήθηκαν πολύ γρήγορα στην ταυτοποίηση των στοιχείων της γυναίκας η οποία φαίνεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές του νομού για παρόμοιες περιπτώσεις. Μετά από συντονισμένες κινήσεις και στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στον Παλαμά, από αστυνομικούς του ΑΤ Παλαμά, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia elegxoi diodia

Αισθητά μειωμένη η έξοδος των οχημάτων από τα διόδια

Next Article
pimelitirio Karditsas mouzakinews 1

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Related Posts