Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία που διαπράχθηκε σε κατάστημα στην πόλη του Βόλου

Συνελήφθησαν ως δράστες δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ληστείας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου η ληστεία που διαπράχθηκε σήμερα (27-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα – αναψυκτήριο στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθησαν, σήμερα (27-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 31χρονος και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες μετέβησαν λίγο πριν τη σύλληψή τους σε αναψυκτήριο της πόλης, όπου ο 31χρονος αφού εισήλθε σ’ αυτό, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε την 39χρονη ημεδαπή υπάλληλο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ περίπου. Στη συνέχεια, ο 31χρονος μαζί με την 21χρονη συνεργό του, η οποία τον ανέμενε εξωτερικά του καταστήματος, διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο συνεργών και τη σύλληψή τους.

Από την κατοχή του 31χρονου κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

«Ταυτότητα» σήμανση και παρακολούθηση ποιότητας υδάτων αποκτούν οι παραλίες της Θεσσαλίας μέσω του νέου ΕΣΠΑ

Next Article

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) επεκτείνεται και στο ν. Καρδίτσας