Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας 

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συνελήφθησαν χθες (14-08-2021) το μεσημέρι ως δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 29-06-2021 έως και χθες (14-08-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας διέπραξαν τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

  • διέρρηξαν δύο σταθμευμένα οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -2.820 – ευρώ, τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ επιπλέον
  • αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας να κινούνται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους αλλά και κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος που επέβαιναν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το χρηματικό ποσό των -1.390- ευρώ,
  • -12- κλειδιά, διαφόρων τύπων (αυτοκινήτου κ.α.),
  • -1- ηλεκτρονική συσκευή κεντρικού κλειδώματος τροχοφόρου,
  • -1- χαρτοκόπτης και -1- κατσαβίδι.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Γίνεται μνεία ότι σε βάρος των συλληφθέντων είχε σχηματισθεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών για ακόμη μία περίπτωση διάρρηξης σταθμευμένου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου που είχε διαπραχθεί την 28-07-2021 στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, κατά την οποία οι δράστες αφαίρεσαν από το χώρο αποσκευών (πορτ – μπαγκάζ) μία τσάντα ώμου και ένα τσαντάκι μέσης, τα οποία συνολικά περιείχαν δύο πορτοφόλια με διάφορα έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα, κλειδιά, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ. (σχετ: το από 11-08-2021 Ενημερωτικό Δελτίο μας).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.
Total
0
Shares