Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σε ποιμνιοστάσιο - Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σχετική με αγοραπωλησία οχήματος - Τρίκαλα: Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα - Εξιχνιάστηκαν 531 υποθέσεις στη Θεσσαλία τον Οκτώβριο - Συνελήφθησαν 383 άτομα

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκαν -3- περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην πόλη της Καρδίτσας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών ανδρών και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, προχθές (23-11-2022) το πρωί, εισήλθαν σε -3- οικίες, ισάριθμων ημεδαπών, στην Καρδίτσα, παραβιάζοντας, με αιχμηρό αντικείμενο, τις θύρες αυτών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους κοσμήματα και χρυσαφικά (αλυσίδες, σκουλαρίκια κ.ά.), λίρες, ρολόγια, μετοχές κ.ά. Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.
Total
1
Shares