Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν εντός εμπορικών καταστημάτων στην πόλη της Λάρισας

Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στο Βόλο που διαπράχθηκαν με την μέθοδο του εναγκαλισμού - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής σε βάρος γυναικών με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, που διαπράχθηκαν σε περιοχές των Δήμων Τυρνάβου και Τεμπών - Λάρισα: Νέα κλοπή με την μέθοδο του εναγκαλισμού - Του πήρε από το παντελόνι 900 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν εντός εμπορικών καταστημάτων στην πόλη της Λάρισας 

Ταυτοποιήθηκε μία εκ των δύο δράστιδων των κλοπών 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν εντός εμπορικών καταστημάτων στην πόλη της Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκε μία αλλοδαπή γυναίκα, ως μία εκ των δύο δράστιδων των κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η αλλοδαπή μαζί με άγνωστη, μέχρι στιγμής, συνεργό της, την 28-06-2022, εισήλθαν, προσποιούμενες τις πελάτισσες, σε τέσσερα εμπορικά καταστήματα της πόλης και αφαίρεσαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, από τσάντες γυναικών, -4- πορτοφόλια και -1- τσαντάκι που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.035- ευρώ, κοσμήματα – χρυσαφικά, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 




Total
0
Shares