Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

 

Εξιχνίαση κλοπών – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 23 και 30 ετών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από (02-01-2020) έως (21-01-2020) αφαίρεσαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 38χρονου, ενώ επιπλέον διέρρηξαν τέσσερις επιχειρήσεις, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία και μικρά χρηματικά ποσά.

Σύλληψη τριών ατόμων για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν σήμερα (01-02-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 29χρονος και δύο 15χρονοι, διότι διέρρηξαν περίπτερο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (31-01-2020) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 38χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή αναφορά στην Αρχή, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article
Εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας η έκθεση "Μικρή Αναδρομή" του Άρη Λιάκου

Παρατείνεται η έκθεση "Μικρή Αναδρομή" του Άρη Λιάκου στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Next Article
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής στο νεό κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας