Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών

Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στο Βόλο που διαπράχθηκαν με την μέθοδο του εναγκαλισμού - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής σε βάρος γυναικών με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, που διαπράχθηκαν σε περιοχές των Δήμων Τυρνάβου και Τεμπών - Λάρισα: Νέα κλοπή με την μέθοδο του εναγκαλισμού - Του πήρε από το παντελόνι 900 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών

Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών 

Ταυτοποιήθηκαν δύο εκ των τριών δραστών

Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών, περίπτωση κλοπής και περίπτωση απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχή του Δήμου Τεμπών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, καθώς και σε βάρος άγνωστης, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, κατά περίπτωση, για κλοπή, απόπειρα κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές (16-02-2023) το μεσημέρι, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, όπου οι δράστιδες προσέγγισαν δύο ηλικιωμένες ημεδαπές γυναίκες και αφαίρεσαν, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την μία παθούσα, ενώ παράλληλα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία ακόμη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από την δεύτερη παθούσα, ανεπιτυχώς.

Ακολούθως, οι δύο δράστιδες επιβιβάστηκαν στο όχημα, στο οποίο τις ανέμενε ο τρίτος δράστης και διέφυγαν.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναζητήσεων, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε στην πόλη της Λάρισας, ωστόσο ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, διέφυγαν, προκαλώντας φθορές σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ημεδαπού, καθώς και σε μπάρα σταθμού διοδίων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.
Total
0
Shares