Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής σε περιοχές των Σοφάδων

astynomia Volos

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής σε περιοχές των Σοφάδων

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχές των Σοφάδων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης την 26-02-2022 εισήλθε, από ανασφάλιστη είσοδο, σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο και -1- τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων με την οποία πραγματοποίησε μία ηλεκτρονική συναλλαγή, αξίας -50- ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο δράστης περί τα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εισήλθε σε χώρο εργασίας, έτερης ημεδαπής και αφαίρεσε από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο.




Total
0
Shares
Previous Article
Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή: Αλληλεγγύη - Αγώνας - Ανατροπή της δολοφονικής πολιτική και των εκφραστών της - Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η ώρα του Πήλιου να διεκδικήσει ελεύθερα βουνά

Next Article
Η επιχείρηση ΘΕΟΝΗ χορηγός στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

Η επιχείρηση ΘΕΟΝΗ χορηγός στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

Related Posts