Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε Λάρισα και Λαμία

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε Λάρισα και Λαμία

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε Λάρισα και Λαμία

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών από επαγγελματικά Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στη Λάρισα και στη Λαμία 

Συνελήφθησαν, στα όρια του αυτοφώρου, -2- αλλοδαποί άνδρες

Κατασχέθηκαν ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλειοθήκες, χαλκοσωλήνες κ.ά. 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά -10- περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων οι -8- διαπράχθηκαν στη Λάρισα και οι -2- στη Λαμία.

Συνελήφθησαν, χθες (5-02-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, στα όρια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Όπως διακριβώθηκε, οι δράστες προέβαιναν σε διαρρήξεις επαγγελματικών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων (τύπου βαν) και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους εργαλεία, ενώ χρησιμοποιούσαν, ως μέσο μετακίνησής τους και μεταφόρτωσης των αφαιρεθέντων εργαλείων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός εξ αυτών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες προχθές (4-02-2024), οι δράστες διέρρηξαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης της Λάρισας. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και χαλκοσωλήνες, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ενώ επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -330- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα.

Περαιτέρω, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 19-01-2024 έως 2-02-2024, οι δράστες διέπραξαν επιπλέον -9- περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ.Φ. οχήματα, εκ των οποίων -7- στη Λάρισα και -2- στη Λαμία, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία από το εσωτερικό αυτών.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία (δραπανοκατσάβιδα, τροχούς κ.ά.), χαλκοσωλήνες κ.ά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Έκκληση Κουρέτα σε όλους τους εμπλεκόμενους για να «τρέξει» το ΕΣΠΑ

Έκκληση Κουρέτα σε όλους τους εμπλεκόμενους για να «τρέξει» το ΕΣΠΑ

Επόμενο άρθρο
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην ΠΕΔ Θεσσαλίας ΠΕΔ Θεσσαλίας: Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028