Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος γυναικών στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ημεδαπών γυναικών στην πόλη του Βόλου 

Συνελήφθη ως δράστης ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων 

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη μία ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Κατασχέθηκαν μικρά χρηματικά ποσά, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, μαχαίρι, σουγιάς κ.α.

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ισάριθμων ημεδαπών γυναικών που διεπράχθησαν σήμερα στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα το μεσημέρι στην πόλη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 28χρονος λίγες ώρες νωρίτερα προσέγγισε πεζός τρεις ημεδαπές, ηλικίας 73, 75 και 65 ετών και με τη χρήση βίας αφαίρεσε τις τσάντες τους που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη, τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε 19χρονη ημεδαπή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα στρατιωτικό μαχαίρι, ένας μεταλλικός σουγιάς τύπου πεταλούδα, καθώς και αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους.

Ακολούθως, συνελήφθη και η 19χρονη, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

21 συλλήψεις της αστυνομίας μετά από στοχευμένους ελέγχους της στη Θεσσαλία

Next Article

Στην έκθεση AGROTICA θα συμμετάσχει ο Δήμος Μουζακίου

Related Posts