Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν 15 περιπτώσεις κλοπών στο Βόλο

astynomia

Εξιχνιάστηκαν συνολικά -15- περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης του Βόλου 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, άντρας και γυναίκα, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί τους

Εξιχνιάστηκαν συνολικά -15- περιπτώσεις κλοπών, -11- τετελεσμένες και -4- σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθησαν, χθες (10-02-2021) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις ημεδαποί συνεργοί τους, δύο γυναίκες και ένας άντρας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με δύο συνεργούς τους και με τη συμμετοχή, κατά περίπτωση, της πέμπτης συνεργού τους, ενεργώντας κάθε φορά με ίδια ή διαφορετική σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από 30-01-2021 έως χθες (10-02-2021), διέπραξαν συνολικά -14- περιπτώσεις κλοπών, από τις οποίες -10- τετελεσμένες και -4- σε απόπειρα, αφαιρώντας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο, κρεοπωλείο κ.α.) και επαγγελματικούς χώρους (φωτογραφείο, κτηνιατρείο κ.α.), συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.440- ευρώ, καθώς και διάφορα τρόφιμα και ποτά.

Επιπρόσθετα, κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 19-01-2021 έως το πρωί 20-01-2021, οι δύο συλληφθέντες από κοινού με τους δύο συνεργούς τους, διέρρηξαν παράθυρο ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της πόλης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των -5.700- ευρώ και μία συσκευή δρομολογητή (router).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article
nosokomeio trikala

Προμήθεια νέων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων

Next Article
Live εικόνα από το δορυφόρο για την πορεία του χιονιά στη χώρα

Live εικόνα από το δορυφόρο για την πορεία του χιονιά στη χώρα