Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής από συνεργείο αυτοκινήτων στην Καρδίτσα

klopi sinergeio

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής από συνεργείο αυτοκινήτων στην Καρδίτσα

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους 

Επιπλέον, συνελήφθη ένας ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους, για κλοπή από συνεργείο αυτοκινήτων που διαπράχθηκε την 22-08-2021 στην Καρδίτσα.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη χθες (24-08-2021) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 22-08-2021 το πρωί στην Καρδίτσα, οι δράστες διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν -2- σασμάν και -3- μπαταρίες αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια, την 23-08-2021 το πρωί, ο άγνωστος συνεργός τους μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας παλαιών σιδήρων (scrap) στην Καρδίτσα, όπου πούλησε στον ημεδαπό ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τα αφαιρεθέντα εξαρτήματα αυτοκινήτων, καθώς και ακόμη ένα σασμάν αυτοκινήτου.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα που βρέθηκαν στην εν λόγω επιχείρηση κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθως, τα αφαιρεθέντα από το συνεργείο, -2- σασμάν και -3- μπαταρίες αυτοκινήτων, αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ για το τρίτο σασμάν αυτοκινήτου διερευνάται η προέλευσή του.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη, ενώ επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, στερείται άδειας λειτουργίας της επιχείρησης από την αρμόδια Αρχή.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
paidikoi stathmoi eeta

Ξεκινούν την λειτουργία τους από την 1η Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πύλης.

Next Article
koronoios covid

42 θετικά κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλία σήμερα Τετάρτη 25/08 – Που καταγράφηκαν