Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές – διαρρήξεις οικιών που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Λάρισας

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
klopes larisa

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα πέντε υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Λάρισας

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

Κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών κοσμημάτων και χρηματικό ποσό

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πέντε υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Λάρισας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (24-06-2020) το μεσημέρι, τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται, ακόμη ένας συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξακριβώθηκε ότι, οι ανωτέρω δράστες, τουλάχιστον από τα μέσα του τρέχοντος μήνα, οργανώθηκαν με σκοπό την διάπραξη κλοπών οικιών, με τη μέθοδο της διάρρηξης των παραθύρων αυτών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες διέπραξαν πέντε κλοπές-διαρρήξεις οικιών, στην πόλη της Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή του νομού, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (20.500) ευρώ περίπου και το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ.

Από τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών κοσμημάτων, ενώ επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (280) ευρώ.

Όλα τα κατασχεθέντα χρυσαφικά κοσμήματα αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, προκειμένου διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.




Total
0
Shares
Previous Article
epimelhthrio

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Next Article
astynomia

Τρίκαλα: Δύο συλλήψεις και πρόστιμα σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό