Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης με υπολογιστή σε βάρος ημεδαπού στην Αγιά Λάρισας

Θύματα ηλεκτρονικής απάτης

Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης με υπολογιστή σε βάρος ημεδαπού στην Αγιά Λάρισας

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος -4- ημεδαπών ανδρών 

 Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης με υπολογιστή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -4- ημεδαπών ανδρών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 26-03-2021 έως 30-03-2021 στην Αγιά Λάρισας, διαπράχθηκε απάτη σε βάρος ημεδαπού κατά την οποία αποσπάστηκε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -980 – ευρώ.

Συγκεκριμένα, ένας από τους δράστες, κατάφερε να αποσπάσει τα στοιχεία τραπεζικής κάρτας του παθόντος, στο πλαίσιο γνωριμίας τους, και, ακολούθως, αφού δημιουργήθηκε λογαριασμός σε στοιχηματική διαδικτυακή εταιρεία με τη χρήση του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού από την τραπεζική κάρτα του θύματος, βεβαιώθηκε το γνήσιο της υπογραφής του παθόντος σε υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με την οποία οι καταθέσεις χρημάτων έγιναν εν γνώσει του και η οποία χρησιμοποιήθηκε στη στοιχηματική εταιρεία για επιβεβαίωση του λογαριασμού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Κυριακή 18/7

Next Article

Με λαμπρότητα η εορτή Οσίου Παϊσίου στο Μελάνυδρο Μαράθου Αχελώου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμοθέου!


Total
0
Share