Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις για ναρκωτικά και Τελωνειακό κώδικα

astynomia klopi slide

 

Καλαμπάκα: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονης. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (23-01-2020) στην Καλαμπάκα, η 53χρονη αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι 65χρονου.

Τρίκαλα: Σύλληψη ατόμου για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (30-01-2020) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 43χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (38) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Τρίκαλα: Σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (30-01-2020) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρία άτομα, ηλικίας 39, 32 και 37 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (44,5) γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

Καρδίτσα: Σύλληψη ατόμου για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (30-01-2020) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 24χρονος, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Δεύτερη Ακαδημία Στελεχών για την τοπική αυτοδιοίκηση

Next Article
Εκδήλωση για την κατάθλιψη στην 3η ηλικία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου

Εκδήλωση για την κατάθλιψη στην 3η ηλικία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου

Related Posts