Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνίαση κλοπής από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης

Τρίκαλα: Εξιχνίαση κλοπής σε οικία – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος την (29-10-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων διέρρηξε οικία 38χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε δύο χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά κοσμήματα.

Καλαμπάκα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28-11-2017) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (56) γραμμαρίων.

Καλαμπάκα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2017) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 62 και 64 ετών, διότι  σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (207) γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (28-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

Κινηματογράφος Καρδίτσας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Next Article

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…