Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έξι συλλήψεις σε Λάρισα και Βόλο το τελευταίο 24ωρο

Τύρναβος: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25-01-2018) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και το χρηματικό ποσό (30) ευρώ.

Τύρναβος: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθη χθες (25-01-2018) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία 69χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων από εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύει στην οικία της.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (25-01-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από  αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με ποινή κάθειρξης (6) ετών για το αδίκημα της ληστείας.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-01-2018) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (7) μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Κιλελέρ: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-01-2018) στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με αγροτικό μηχάνημα ιδιοκτησίας του (15) μεταλλικές βάνες ποτίσματος, τις οποίες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε λίγες ώρες νωρίτερα από αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή του ίδιου Δήμου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και απόπειρα κλοπής από καταστήματα

Συνελήφθη χθες (25-01-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προχθές (24-01-2018) διέρρηξε κατάστημα – μπαρ 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των (177) ευρώ, ενώ επιπλέον διέρρηξε  κατάστημα πώλησης ειδών ρουχισμού 63χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα.




Total
0
Shares
Previous Article

3 Χρόνια δούλεμα κ. Δριτσέλη - Φτάνει πια!

Next Article

Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…