Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξασφαλίστηκε μια γωνιά για τη ζεστασιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» στην Καρδίτσα

Εξασφαλίστηκε μια γωνιά για τη ζεστασιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» και των γονέων και μελών του στην Καρδίτσα

Η «Φλόγα» είναι σύλλογος γονέων των παιδιών με  καρκίνο και αγωνίζεται για την καλύτερη  ιατρική, Ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους. Στα  πλαίσια αυτά, η Φλόγα των εθελοντών γονιών στηρίζει τη λειτουργία των Παιδιατρικών Νοσοκομείων με την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας, χρηματοδοτεί την απασχόληση ιατρών και άλλου προσωπικού υποστήριξης, πραγματοποιεί Νοσηλεία στο Σπίτι, για τα παιδιά που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και γενικά κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου τα παιδιά να κερδίσουν αυτή την ίδια τη ζωή τους.

Η  «Φλόγα», ως πανελλήνιος  Σύλλογος, έχει επίσημους εκπροσώπους σε όλη τη  χώρα – και στην Καρδίτσα. Οι  γονείς,  λόγω  της  απόστασης  που  χωρίζει την πόλη από τα παιδιατρικά ογκολογικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είναι υποχρεωμένοι να φιλοξενήσουν πολλές δραστηριότητες των παιδιών και των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υποστράτηγος κ. Γιώργος Σταθιάς, Πρόεδρος του Ταμείου Εθνικής Άμυνας καθώς και οι τοπικές στρατιωτικές αρχές, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της «ΦΛΟΓΑΣ» και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλας Κατσαβριά, παραχωρώντας χώρο στο κτίριο της Στρατολογίας, όπου σήμερα φιλοξενούνται  η Λέσχη Αξιωματικών Καρδίτσας και η Φιλαρμονική του Ν. Καρδίτσας.

Τα μέλη του Συλλόγου στην Καρδίτσα θα έχουν πλέον τον δικό τους χώρο προκειμένου να αναπτύξουν τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητές τους. Τα παιδιά θα βρίσκουν αγάπη και οι γονείς ένα καταφύγιο για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι, να στηρίξουν τα παιδιά τους.

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Εντατικοί οι έλεγχοι της στάθμευσης στο κέντρο της Καρδίτσας

Next Article

Παροχή γευμάτων σε 1.196 μαθητές Δημοτικών Σχολείων από το Δήμο Τρικκαίων