Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις στο “14o SALONIKA CUP”

 

Άκρως επιτυχημένη η φετινή χρονιά τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων συμμετείχε για ακόμη μια φορά στο πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά “SALONICA CUP”, που διοργανώθηκε για 14η φορά , από 27 εώς 30 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις Μάττα με τη συμμετοχή γνωστών ακαδημιών και ΠΑΕ τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το εξωτερικό.

Συνηθισμένη στα δύσκολα , η ακαδημία της Δήμητρας Απόλλων, έδειξε για ακόμη μια φορά υψηλό της επίπεδο σε όλους τους τομείς , κλείνοντας έτσι της φετινή σεζόν που κρίνεται άκρως επιτυχημένη τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Στο “SALONICA CUP” συμμτελιψε με τρία group (K12 , K 13 , K14) τα οποια απαρτιζόταν από 48 αθλητές που διέμειναν στο Πανόραμα στο ξενοδοχείο “ΝΕΦΕΛΗ” μαζί με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και τον συνεργάτη τους Βασιλείου που τους συνόδευαν και τους καθοδήγησαν σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου όπου έλαβαν μέρος γνωστές ακαδημίες όπως η κάτωθεν : Από Ελλάδα ΠΑΕ Γιάννενα – Ατρόμητος Χαλανδρίου (ακ. Λακη) – ΕΠΕ Μακεδονίας – Μπέμπηδες – ΠΑΟΔ – Μακεδόνες Βέροιας Από Κύπρο Λεμεσός –ΑΠΟΕΛ- Nuovo Calcio – Teuta Duttes – Ακ ευθυμιάδη και ακαδημίες από εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από Αμερική – Ρωσία – Αλβανία .

Φυσικά το Τουρνουά είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα αφού η αποστολή επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο “Κοσμος” , γιόρτασε τα γενέθλια του αθλητή Μάνου Σπήλιου κόβοντας τούρτα στο ξενοδοχείο το βράδυ της Πέμπτης ενώ στην επιστροφή και συγκεκριμενα στους νέους πόρους όλη η αποστολή έκανε τις καθιερωμένες βουτιές στη θάλασσα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , η Κ14 έδωσε έξι αγώνες πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις (4 νίκες , 1 ισοπαλία , 1 ήττα) η Κ13 έφτασε μέχρι τον τελικό όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα γνώρισε την ήττα απο την ΕΠΣ Μακεδονίας με 2-0 κερδίζοντας όμως τις εντυπώσεις , το θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα όλων. Τέλος η Κ12 όπου αγωνίστηκε με μικρότερους ηλικιακά αθλητές , ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απέσπασε πολύ θετικές κριτηκές σε αρκετά παιχνίδια (2 νίκες , 1 ισοπαλία , 2 ήττες) και γενικά οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που αποκόμισα όλοι οι αθλητές θα τους είναι παρακαταθήκη στα μελλοντικά τους ποδοσφαιρικά ταξίδια. Η Δήμητρα Απόλλων έιχε διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο καθώς ο τερματοφύλακας Σαδραζάμης Γ. Αναδείχτηκε MVP της κατηγορίας Κ14 και ο Γερεντές Θ πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Κ13 με 9 γκολ.

Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς που με διακριτικό παντα τρόπο βοήθησαν στην καλύτερη διαμονή στο ξενοδοχείο και παράλληλα ενθάρρυναν και υποστήριξαν τις προσπάθεις των νεαρών αθλητών με το χειροκροτημά τους .

Στο ίδιο ξενοδοχείο διέμεινε και η αποστολή του Χαλανδρίου με υπεύθυνο τον πρώην άσσο της ΑΕΚ και της Εθνικής Β. Λάκη , Ο σκάουτερ και παλαιμαχος ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ Γεωργέας Ν. Και ο σκάουτερ του ΠΑΟ Γ. Μακρή , με τους οποίους οι υπεύθυνοι της ακαδημίας συνομίλησαν ανταλλάσοντας απόψεις και συζητώντας για κάποιος αθλητές της Ακαδημίας που τους κινησαν το ενδιαφέρον και θα τους ξαναδούνε στο εγγύς μέλλον.

· Η ακαδημία ποδοσφαίρου έχει ήδη ανακοινώσει το πρόγραμμα της νέας σεζόν των τμημάτων υποδομής με έναρξη 2 Σεπτεμβρίου, των παιδικών τμημάτων 22 αυγούστου (της ερασιτεχνικής θα ανακοινωθεί άμμεσα ) ενώ σε αυτά τα group τις επόμενες ημέρες θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τη μεταβατική περίοδο.

· Η ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων ευχαριστεί όλους τους γονείς και αθλητές που συνέβαλαν σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο για μια εξαιρετική χρονιά για την εμπιστοσύνη προς τους υπεύθυνους της ακαδημίας και τους συνεργάτες τους και εύχεται σε όλους καλο καλοκαίρι!

· Τέλος η Δήμητρα Απόλλων συγχαιρει την ποδοσφαιρική ομαδα των εκπαιδευτικών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο τουρνουά των Ιωαννίνων δίνοντας κατ΄αυτον τον τρόπο το μεγαλύτερο παράδειγμα προς τους μαθητές τους πως «νους υγιης εν σώματι εγιει»

 

salonica cup 13

salonica cup 2 1

salonica cup 3 1

 

salonica cup 5

salonica cup 6

salonica cup 13 1

salonica cup 12

salonica cup 11

salonica cup 10 1

salonica cup 9

salonica cup 8

salonica cup 7

salonica cup 4




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Μιχάλη Παπαστύλου

Next Article

Ημερίδα στην Πύλη για το «Μεταχρωματικό έλκος του Πλατάνου»

Related Posts