Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Έβρεξε γκολ» στον αγώνα ΠΑΣ Αργιθέας-Ερμής Μαυραχάδων

Pas Argithea Aris Mavraxadwn slide

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Αργιθέας και του Ερμή Μαυραχάδων στα πλαίσια της β΄δόσης της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ« Ανδρέας Γεωργίου» , μια αναμέτρηση στην οποία η γηπεδούχος μοίρασε αφειδώς …ΓΚΟΛ!

Ξεκάθαρη η υπεροχή των«πράσινων» σε όλο τον αγώνα,συγκροτημένο τιμ.άριστες συνεργασίες ..ότι και να λέμε τους βγήκαν όλοι οι συνδυασμοί καθιστώντας τους τα απόλυτα αφεντικά του ματς.

Από το 15′ «πήραν κεφάλι»με τον Μουσαφίρη Κοσμά ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ.Στο 28′ ο Κώστας Μπίχτας έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το 3-0 γράφτηκε από τον Σταμούλη Νίκο  στο 55′ και στο 58′ ο Μπρέλλας Ηλίας έστειλε τη μπάλα στην εστία των Μαυραχάδων για 4η φορά κάνοντας το 4-0. Στο 90′ ο Ηλίας Κίσσας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 5-0 ρίχνοντας και την αυλαία της αναμέτρησης.

Ευρύ σκορ που για τον ΠΑΣ Αργιθέας που τον περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και συγχρόνως αφήνει διαβεβαιώσεις για το μέλλον…

Ιωάννα Κρίκου

 

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
erasitexniko podosfairo

2η φάση Κυπέλλου ΕΠΣΚ (8/9): Αποτελέσματα!

Next Article
kairos i

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”