Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euroleague: Το πρωτόκολλο των playoffs κι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει η Φενέρμπαχτσε

dyshawn pierre fenerbahce1

Η Φενέρμπαχτσε ενδέχεται να έχει σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία και το Gazzetta.gr σας θυμίζει το πρωτόκολλο της Euroleague για τα playoffs.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα όπως θα ήθελε και θα έπρεπε ενόψει της προημιτελικής σειράς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει συνολικά εφτά κρούσματα μεταξύ των οποίων είναι και παίκτες.

Ο αριθμός των θετικών στον κορονοϊό αυξάνεται καθημερινά και όλα αυτά 5 μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της σειράς στα playoffs με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην τουρκική ομάδα το Gazzetta.gr θυμίζει το πρωτόκολλο που συμφωνήθηκε στις 8 Μαρτίου για τα playoffs και το Final 4 σε συνάντηση των μετόχων της διοργάνωσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ PLAYOFFS

Οι ομάδες που δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν γιατί δεν έχουν 8 παίκτες, θα χάνουν το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες θα προκρίνεται. Πλέον βέβαια οι ομάδες έχουν προσθέσει αρκετούς νεαρούς για να αποφύγουν κάτι τέτοιο.

Δεν μπορεί να αναβληθεί πάνω από ένα παιχνίδι στα playoffs.

Μετά την πρώτη αναβολή, αν η ίδια ομάδα έχει θέμα, θα χάνει το παιχνίδι. Δεν θα χάνει όλη τη σειρά. Για το Game 2 θα πρέπει να γίνουν ξανά δύο αναβολές για να γίνει το 2-0 στη σειρά.

Αν η σειρά είναι ισοπαλία και δεν μπορεί να αναβληθεί το παιχνίδι, θα περνάει η ομάδα με την καλύτερη θέση πριν τα playoffs.

Θα υπάρξει και δεύτερη έδρα για τις ομάδες ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί αλλού η σειρά αν υπάρχει πρόβλημα.

ΑΛΛAΓΕΣ ΣΕ FINAL 4

Η ομάδα που έχει το καλύτερο ρεκόρ θα αντικαταστήσει όποια ομάδα δεν μπορέσει να πάρει μέρος στο Final 4, για οποιονδήποτε λόγο.

Μέχρι δύο ομάδες του Final 4 μπορούν να αντικατασταθούν.

Καμία ομάδα δεν θα αντικατασταθεί μετά την 28η του Μάη. Μετά από αυτή την ημερομηνία, αν μια ομάδα δεν μπορεί να παίξει, θα κερδίζει απλά η άλλη.

Αν και οι δύο ομάδες σε έναν ημιτελικό δεν μπορούν να παίξουν, ο νικητής από τον άλλον ημιτελικό θα κερδίζει τον τίτλο.

Το παιχνίδι του τελικού μπορεί να αλλάξει ημερομηνία ή τοποθεσία.

Το Final 4 θα αναβληθεί και θα αλλάξει μέρος, αν πάνω από δύο ομάδες δεν μπορούν να παίξουν ή υπάρχει πρόβλημα με την τοποθεσία. O τελικός θα γίνει τις επόμενες ημέρες, από την αναβολή.




Total
0
Shares
Previous Article
Χωρίς πληρωμή παραβόλων η αντικατάσταση αδειών οδήγησης σε Τρίκαλα & Λάρισα

Χωρίς πληρωμή παραβόλων η αντικατάσταση αδειών οδήγησης σε Τρίκαλα & Λάρισα

Next Article
Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 19 έως 25 Απριλίου 2021

Related Posts