Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euro 2020, Σουηδία – Ουκρανία: 1-2…Πρόκριση στους “8” στο 120+1′

dovbyk1

Η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Σουηδίας με γκολ στο 121′ και προκρίθηκε στους “8” του Euro 2020 όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Δύο δοκάρια σε διάστημα ενός λεπτού είχαν Σουηδία και Ουκρανία στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αρχικά στο 54′ η Ουκρανία απείλησε με τον Σίντουρτσουκ να σημαδεύει με σουτ μέσα από την περιοχή το αριστερό δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η Σουηδία απάντησε με τον Φόρσμπεργκ να ολοκληρώνει την αντεπίθεση της ομάδας του με σουτ έξω από την περιοχή και αυτό όμως κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

Το προβάδισμα στην αναμέτρηση κόντρα στη Σουηδία πήρε η Ουκρανία. Ο Γιαρμολένκο στα δεξιά της περιοχής έβγαλε μία πάρα πολύ καλή σέντρα, με τον Ζιντσένκο να πιάνει το σουτ στην κίνηση, ο Όλσεν δεν κατάφερε να σταματήσει την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Η Σουηδία στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Ουκρανία έφερε το ματς στα ίσα. Ο Φόρσμπεργκ έκανε το σουτ έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ζαμπάρνι και ξεγέλασε τον Μπούστσαν για το 1-1.

Ένα πολύ άσχημα μαρκάρισμα συνέβη στο 99ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σουηδία και την Ουκρανία για τη φάση των 16 του Euro 2020. Ο Ντάνιελσον προσπάθησε να διώξει την μπάλα ,αλλά βρήκε τον Μπεσιέντιν στο πόδι με μεγάλη δύναμη. Ο Ουκρανός σφάδαζε στο έδαφος και πιθανότατα υπέστη μεγάλη ζημιά. Φυσικά έγινε αλλαγή και άφησε τη θέση του στον Τσιγκάνκοφ.

Η Ουκρανία έκανε το 2-1 κόντρα στη Σουηδία στην παράταση και συγκεκριμένα στο 120+1′. Ο Ζιντσένκο έβγαλε τη σέντρα απ’ την αριστερά, ο Ντόβμπικ έπιασε κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας την πρόκριση στους Ουκρανούς.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
sterlingk1

Euro 2020, Αγγλία - Γερμανία 2-0: It's coming home με τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας της

Next Article
sloukas1

Ελλάδα - Καναδάς 91-97: Γουίγκινς και Μπάρετ εκτέλεσαν την Εθνική

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…