Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euro 2020, Ολλανδία – Τσεχία 0-2….Euro 2020, Βέλγιο – Πορτογαλία 1-0

1333

Η Τσεχία επικράτησε της Ολλανδίας 2-0 στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δανία.

Μπορεί η Ολλανδία να θεωρούταν το φαβορί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο η Τσεχία ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2020, καθώς επικράτησε 2-0, με μια ψυχωμένη εμφάνιση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιαροσλάβ Σιλχαβί ήταν ο Τόμας Χόλες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος που σημείωσε ο Πάτρικ Σικ. Μοιραίος για τους “οράνιε” ο Ντε Λιχτ, ο οποίος αποβλήθηκε στο 55′.

Euro 2020, Βέλγιο – Πορτογαλία 1-0

Το Βέλγιο πήρε τη νίκη απέναντι στην Πορτογαλία και συνάμα την πρόκριση απ’ τη φάση των 16 του Euro 2020, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και συναρπαστικό φινάλε.

Το Βέλγιο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πορτογαλίας και να πάρει τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2020.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και το τέλος θύμισε θρίλερ, με πολλές ευκαιρίες από τους Ίβηρες να στείλουν τον αγώνα στην παράταση.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Αγνοείται 79χρονος από το Κνίσοβο – Επιχειρούν στην περιοχή 15 πυροσβέστες και αστυνομικοί

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του 79χρονου αγνοούμενου στην Αργιθέα (Κνίσοβο)

Next Article
giannis kotsiras1

Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα στη νέα σεζόν με 38 παίκτες

Related Posts