Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euro 2020: «Άδειασμα» της UEFA στον Αυγενάκη για τα Σκόπια και συνέχεια στην προπαγάνδα

lefteris avgenakis1

Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από την UEFA για συμμόρφωση των Σκοπίων και αλλαγή στην ονομασία που χρησιμοποιούν στο Euro 2020, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επικροτεί προπαγανδιαστικά μηνύματα της γειτονικής χώρας στα social media.

Με ένα απλό «fav» στο Twitter, η UEFA «άδειασε» τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ούτε δυο 24ωρα δεν έχουν περάσει από την ενημέρωση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, για την απάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε σχετική επιστολή που απέστειλε, τόσο ο ίδιος όσο και ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Δένδιας.

Μάλιστα, στη διάρκεια της ενημέρωσης ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι έλαβε τη διαβεβαίωση της UEFA «ότι δεν θα επιτρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να γίνει η πλατφόρμα για τη μεταφορά πολιτικών μηνυμάτων οποιαδήποτε φύσης». Μόνο που οι Σκοπιανοί συνεχίζουν ανενόχλητοι να φέρουν στις φανέλες τους τα αρχικά FFM, που μεταφράζονται σε «Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Μακεδονίας», και μάλιστα έχουν και τις… ευλογίες της UEFA.




Total
0
Shares
Previous Article
alexiptoto

Στο νοσοκομείο αρκετοί θεατές μετά την πτώση αλεξιπτωτιστή στο Γαλλία-Γερμανία (pics & video)

Next Article
aekaris1

Conference League: Χαμόγελα στην ΑΕΚ, δυσκολίες για Άρη - Οι αντίπαλοι

Related Posts