Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

….έτοιμοι οι Οξυώτες για τη χειμερινή εκδήλωση χορού

etisios xoros oksias februari

….έτοιμοι οι Οξυώτες για τη χειμερινή εκδήλωση χορού

Σίγουρα, οι δυσκολίες πολλές για όλους και οι συνθήκες όχι ίδιες, όπως λίγα χρόνια πριν, έντονη, όμως, και η ανάγκη καθώς και η επιθυμία όλων για  επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου. Γι’ αυτό και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η διοργάνωση και πάλι, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, της χειμερινής εκδήλωσης χορού, που ο Σύλλογος είχε καθιερώσει να διοργανώνει στο Μουζάκι κάθε χρόνο, λίγες μέρες πριν τις Απόκριες.

Έτσι και φέτος, λοιπόν, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΝ, το βράδυ του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου, με ώρα προσέλευσης την 20:30 μ.μ.. Το αντίτιμο εισόδου ορίστηκε στα δεκαπέντε ευρώ με φαγητό ανά άτομο και στα δέκα ευρώ, αντίστοιχα, για παιδιά μέχρι δώδεκα ετών.

Η άρτια παραδοσιακή ορχήστρα, με τους Νίκο Τζουκόπουλο στο κλαρίνο, τους Στέλιο Ευαγγελάκη και Γρηγόρη Παπαδήμα στο τραγούδι, το Γιάννη Σούλτη στο βιολί και τους άλλους καταξιωμένος καλλιτέχνες που την απαρτίζουν, εγγυώνται τη διασκέδαση όλων μέχρι το πρωί, όπως,  άλλωστε, στα γλέντια των Οξυωτών συνηθίζεται.

Σας αναμένουμε όλους.

Το ΔΣ του Συλλόγου

oksia xoros fevrouarios 1




Total
0
Shares
Previous Article
vivlio klimatiki allagi sti thessalia zisis argiropoulos anavaletai

Aναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Κλιματική αλλαγή, προετοιμάζοντας τη Θεσσαλία». 

Next Article
bia ginaikon 111

Δράσεις με θέμα την κακοποίηση γυναικών και τη σεξουαλική βία από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Related Posts