Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

…έτοιμοι οι Οξυώτες για τη χειμερινή εκδήλωση χορού

oksia etisios xoros 2024

…έτοιμοι οι Οξυώτες για τη χειμερινή εκδήλωση χορού

    Έτοιμος για τη χειμερινή του εκδήλωση χορού είναι ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

     Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, με τους οικισμούς και τους κατοίκους της ανατολικής του πλευράς να παραμένουν ακόμα αποκλεισμένοι εξαιτίας των καταστροφών από τις θεομηνίες Daniel και Elias,  το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να προβεί στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιείται στο Μουζάκι και όχι στο χωριό.

     Ειδικότερα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΝ (2ο χιλιόμετρο Μουζακίου – Καρδίτσας), το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, με ώρα προσέλευσης την 20:30 μ.μ.. Το αντίτιμο εισόδου ορίστηκε στα είκοσι ευρώ ανά άτομο (με φαγητό και απεριόριστο ποτό) και στα δέκα ευρώ, αντίστοιχα, για παιδιά μέχρι δώδεκα ετών.

     Η άρτια ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής σε συνδυασμό με την οργανωμένη προσπάθεια του Συλλόγου, εγγυώνται τη διασκέδαση όλων μέχρι το πρωί, όπως,  άλλωστε, κάθε φορά στα γλέντια των Οξυωτών συνηθίζεται.

     Σας αναμένουμε όλους.

Το ΔΣ του Συλλόγου

oksia xoros 2024

 
Total
0
Shares
Previous Article
arxaio theatro Larisas 2024

Το Αρχαίο Θέατρο ως «φωτοδότης» της Λάρισας

Next Article
kopi pitas 10dimotiko sxoleio mouzakiou 1

1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Γιορτή των Τριών Ιεραρχών – Κοπή βασιλόπιτας