Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έτοιμοι Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός για τα «Γαλαγάλεια και τα Γαλαγάλεια Junior 2019»

Έτοιμοι Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός για τα «Γαλαγάλεια και τα Γαλαγάλεια Junior 2019»

 

Έτοιμοι η Α.Κ.Α.Κ. & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός να υποδεχθούν τα «Γαλαγάλεια και τα Γαλαγάλεια Junior 2019»

Οι καθιερωμένοι αγώνες Κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, που γίνονται προς τιμήν του αείμνηστου ιδρυτή και προέδρου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), Κώστα Γαλαγάλα με την επωνυμία “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2019” και “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2019”, θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Η πόλη μας θα φιλοξενήσει περισσότερους από 700 αθλητές και αθλήτριες από

Οι καθιερωμένοι αγώνες Κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, που γίνονται προς τιμήν του αείμνηστου ιδρυτή και προέδρου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), Κώστα Γαλαγάλα με την επωνυμία “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2019” και “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2019”, θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Η πόλη μας θα φιλοξενήσει περισσότερους από 700 αθλητές και αθλήτριες από 27 Σωματεία της χώρας που δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες. Οι ηλικίες των παιδιών είναι 7, 8, 9, 10, 11 και 12 ετών. Οι προσκεκλημένοι και οι γονείς των αθλητών θα είναι περίπου στους 2000, σύμφωνα με τα στοιχεία των παρελθόντων ετών.

Οι εν λόγω κολυμβητικοί αγώνες είναι οι μοναδικοί πλέον που διεξάγονται στην δυτική Θεσσαλία (Καρδίτσα –Τρίκαλα) και απαιτείται από όλους η προσπάθεια να τους κρατήσουμε ζωντανούς βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην οικονομία της περιοχή μας.

Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας στο δημοτικό κολυμβητήριο Καρδίτσας, να έρθουν και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών και να νιώσουν από κοντά το πνεύμα των αγώνων.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας

galagaleia2019




Total
0
Shares
Previous Article

Φάνης Στάθης: Συνοδοιπόρος στο συνδυασμό μας κι ο δάσκαλος Δημήτρης Κ. Πάτας!

Next Article

Ο Νίκος Μάνεσης στο Μουζάκι και στο χωριό των ΦΛΙΝΤΣΤΟΟΥΝΣ!

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…