Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έτοιμο το αθλητικό κέντρο στο Γενέσι

genesi

Ακόμη ένα έργο για τον αθλητισμό και ειδικά στην περιφέρεια, ολοκλήρωσε ο Δήμος Τρικκαίων.

Πρόκειται για τη «Δημιουργία χώρου υπαίθριας αναψυχής και αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Γενεσίου» ολοκληρώθηκε μέσα σε πέντε μήνες από την έναρξη κατασκευής του.

Είναι ένα έργο που δίνει διέξοδο στην καθημερινότητα και προσφέρει περισσότερες λύσεις για τη νεολαία του Γενεσίου και όλης της περιοχής.

Και αυτό συμβαίνει επειδή το νέο μίνι αθλητικό κέντρο διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο μπάσκετ. Στον χώρο έγιναν ανακατασκευές και περιφράξεις, τοποθετήθηκε φωτισμός, συνθετικός χλοοτάπητας, ταρτάν στο γήπεδο μπάσκετ, έγιναν διαγραμμίσεις.

Με κάποιες μικρές πινελιές ακόμη, το έργο προσφέρεται στους κατοίκους της περιοχής, όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Έφη Λεβέντη, που επισκέφθηκε το έργο τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2021, μαζί με τον πρόεδρο του Γενεσίου, Γιώργο Γεωργούλα, και τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ. Θεοδώρα Σαργιώτη.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων χάρη στην επιμονή του καταγόμενου από το Γενέσι, Παναγιώτη Γεωργούλα, αλλά και το ενδιαφέρον του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.
Ο Δήμος Τρικκαίων για άλλη μια φορά κινήθηκε ταχύτατα, συνεργάστηκε και προώθησε το έργο, προκειμένου να αποτελέσει πόλο αναφοράς για το Γενέσι και τα γύρω χωριά.

Green news.gr
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
SAKKARI TSITSIPAS11111

Roland Garros: Το μεγάλο διήμερο του ελληνικού τένις -Πότε παίζουν στους ημιτελικούς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Επόμενο άρθρο
KYRIAKOS THOMAIDIS111

Ντόμινο εξελίξεων σε χειραγωγημένα ματς στην Super League 2