Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ετοιμασίες του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala ΑΕ για τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, για πέμπτη κατά σειρά χρονιά

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ διοργανώνουν και φέτος, για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την ανάγκη μείωσης του οικονομικού ρίσκου, ο Δήμος και η e-trikala ΑΕ, απευθύνθηκαν στους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Βασικό μέλημα, η έμφαση στη συνεργασία με τους φορείς της πόλης και του νομού.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Τρικκαίων, και με δεδομένη την απροθυμία τοπικών φορέων για την ενεργό συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, απευθύνθηκε σε πανελλήνιας εμβέλειας εταιρείες του χώρου των ψυχαγωγικών παιχνιδιών και θεματικών πάρκων, αναζητώντας εταίρους.

Μετά τις πλήρεις προτάσεις που ήδη κατατέθηκαν από αυτές τις εταιρείες – στο πλαίσιο της πρόσκλησης και των όρων που τέθηκαν – εξετάζονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για τη μακρόχρονη προοπτική του Μύλου των Ξωτικών και για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της πόλης και του νομού.

Σύντομα το Δ.Σ. της e-Τρίκαλα θα κληθεί να λάβει τις αποφάσεις για την προώθηση του νέου σχεδιασμού του μύλου των Ξωτικών.

Από το γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article

Ερώτηση για την επιβολή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά φροντιστήρια

Next Article

Εξιχνιάστηκε στο Βόλο η κλοπή τριών Ι.Χ. Φορτηγών αυτοκινήτων