Ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο του Μακαριστού Καθηγούμενου της Ι.Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Ιγνατίου Ιερομονάχου

mnimosino ieromonaxou Ignatiou

Ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο του Μακαριστού Καθηγούμενου της Ι.Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Ιγνατίου Ιερομονάχου

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την προς Κύριον εκδημίας του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Ιγνατίου Ιερομονάχου,τελέστηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου ΜαράβαΑρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του.

mnimosino ieromonaxou Ignatiou 2

Προηγήθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας  κ. κ. Χαρίτων συνεπικουρούμενος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγαρέων και Σαλαμίνας κ. κ. Κωνσταντίνο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσοστόμο, πλαισιούμενοι  από πολλούς Ιερείς.

Τον Επιμνημόσυνο λόγο προς τιμή της Μνήμης του Μακαριστού Ιγνατίου εκφώνησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης .

Τέλος τελέστηκε Τρισάγιο επί  του τάφου του κοιμηθέντος Μακαριστού Ιγνατίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγαρέων και Σαλαμίνας κ. κ. Κωνσταντίνο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύληςκ. κ. Χρυσοστόμο.

Εκτός του Υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα και  του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα παρευρέθηκαν  ο βουλευτής Επικρατείας Γεώργιος Αποστολάκης,  πλήθος πιστών και εκπρόσωποι από μοναστικές κοινότητες.

mnimosino ieromonaxou Ignatiou 1

Total
0
Shares