Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων

Share

 

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων

Την ερχόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 10.00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Ιεζεκιήλ 34, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2018
  2. Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. έτους 2018
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής επί του οικονομικού απολογισμού και έγκρισή της από τη Γ.Σ.
  4. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019
  5. Συζήτηση και έγκριση Προγράμματος δράσης της Ένωσης έτους 2019

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, έπειτα από την παρέλευση μίας (1) ώρας μετά την πρώτη (στις 11.00π.μ.), με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο.

Στη Συνέλευση μπορούν να συμμετάσχουν μόνον οι Σύλλογοι-μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι για το 2018 (5 ευρώ η ετήσια συνδρομή)και έχουν προσκομίσει έγγραφη εξουσιοδότηση με τους αντιπροσώπους τους.

Όσοι Σύλλογοι είχαν αρχαιρεσίες στη διάρκεια του 2018 έως και σήμερα θα πρέπει να προσκομίσουν στα Γραφεία της Ένωσης νέα έγγραφη εξουσιοδότηση με τους αντιπροσώπους τους (δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη).

Η καταβολή των συνδρομών και η κατάθεση των εξουσιοδοτήσεων(με υπογραφή Προέδρου και σφραγίδα Συλλόγου)μπορούν να γίνονται και την ημέρα της Γ.Σ.

Τέλος, την ημέρα της Γ.Σ. όλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους.

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Δείτε επίσης