Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο Καραϊσκάκης”

Μέσα σε ένα γιορτινό, πολιτισμένο και ευχάριστο κλίμα έγινε χθές Κυριακή 28-2-2016 η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο Καραϊσκάκης” στο Κέντρο “ΓΕΥΣΗΔΡΟΜΙΟ” στο Μαυρομμάτι.

Η αίθουσα του κέντρου κατακλύσθηκε από τα μεγάλα και μικρά μέλη του Συλλόγου μας όπου στο τέλος με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου μας και Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Έφη Γιώτη τα μικρά χορευτικά τμήματα παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της Πατρίδας μας.

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκε ό Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νώντας Γκινής παλαιό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας όπως και κ. Γ. Τρίψας επίσης παλαιό μέλος. Την εκδήλωσή μας Ευλόγησε ο παπά Νίκος Δήμος.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, το κατάστημα “ΓΕΥΣΗΔΡΟΜΙΟ” για την προσφορά του και ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την προσφορά του το Ζαχαροπλαστείο “ΣΕΜΠΡΟΣ” για την «Καλλιτεχνική» σύνθεση της πίτας που κόψαμε.

Οι τυχεροί, ήταν δύο, κέρδισαν πλούσια δώρα τα οποία αντιπροσώπευαν από τα πολιτιστικά μέχρι τα γαστρονομικά γούστα των δύο «τυχερών».

Ο Σύλλογός μας δια μέσω του προέδρου κ. Δ. Γιώτη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους παραβρισκόμενους θα συνεχίσει την πολιτιστική και κοινωνική του δράση και τα επόμενα χρόνια, πάντα με διάθεση και μεράκι για το ιστορικό χωριό μας με την τεράστια ιστορία.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου “Ο Καραϊσκάκης”

Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης"

Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης"




Total
0
Shares
Previous Article

Ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων και προστασία υδατικών πόρων

Next Article

Στην Α2 οι Γόμφοι - Νίκη ανόδου στην έδρα του Γ.Σ. Ματαράγκας (video)