Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία από τον Ο.Π.Ο.Π. στην Πύλη

Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αφού το αίμα και τα συστατικά του σώζουν ζωές.

Ο Ο.Π.Ο.Π., συντελώντας στον εναλλακτικό τρόπο ζωής του κοινωνικού γίγνεσθαι της Πύλης και όχι μόνο, προωθεί το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς και του αλτρουισμού ως μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Προσπαθεί να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει έμπρακτα πως η ευγενής επιδίωξη για μια κοινωνία με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι κάτι που αφορά όλους μας.

Έχοντας από τις πλέον οργανωμένες τράπεζες αίματος του Νομού Τρικάλων ο Ο.Π.Ο.Π. πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο Κ.Υ. Πύλης. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να προσέλθουν, μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για λογαριασμό του συλλόγου.

(πληροφορίες: 6979733444 Καραμπέρης Χάρης)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Π.Ο.Π.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία από τον Ο.Π.Ο.Π. στην Πύλη




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση – ενημέρωση της κίνησης Οξυωτών «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»

Next Article

Γ.Σ. Γόμφοι: Μεγάλη νίκη μέσα στα Φάρσαλα - Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο