Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθνική τραγωδία προ των πυλών

Η αριστερά βρίσκεται στη κυβέρνηση μόλις ένα χρόνο,  η ιδεολογική της ηγεμονία όμως, έχει επικρατήσει χρόνια τώρα, και κυριαρχούσε στη συνείδηση του λαού.  Η προπαγάνδα τους, που είναι και ο τομέας αριστείας τους, μεταξύ των άλλων, είχε πείσει ότι οι αριστεροί πρωτοστατούν και προηγούνται κατά πολύ, από όλους τους υπόλοιπους, στην ηθική, στον ανθρωπισμό και στην ευαισθησία.

Η σωρεία αριστερών σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν τον τελευταίο χρόνο, δίνουν την απάντηση ως προς τη ηθική.  Απάντηση στον ανθρωπισμό και την ευαισθησία τους, δίνουν οι απάνθρωπες εικόνες της Ειδομένης.

Η ιδεοληψία τους περί «ανοικτών συνόρων», η ανεπάρκειά τους και η ανικανότητά τους, δημιούργησαν το τεράστιο μεταναστευτικό ρεύμα, που πνίγει τη Χώρα. Παρέλαβαν το μεταναστευτικό πλήρως ελεγχόμενο και δημιούργησαν το χάος.

Πού είναι η ευαισθησία και ο ανθρωπισμός τους, μπροστά στο βρέφος που γεννήθηκε στις λάσπες;

Πού είναι η λειτουργία των ευαίσθητων αριστερών αντανακλαστικών τους, για τα παιδάκια που κοιμούνται στα χαρτόκουτα ή υποφέρουν από ηπατίτιδες και λοιμώξεις;

Πού είναι ο ανθρωπισμός τους απέναντι στους χιλιάδες κατατρεγμένους ανθρώπους, που στριμώχνονται νηστικοί και ταλαίπωροι σήμερα στην Ελλάδα, γιατί κι αυτοί τους πίστεψαν;

Πίστεψαν την αριστερή ελληνική κυβέρνηση, που έλεγε ότι θα τους δώσει άσυλο, τροφή, κατάλυμα και νόμιμα «χαρτιά» για τον ευρωπαϊκό παράδεισο. Παντελώς απούσα η συγκεκριμένη κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός, από το δράμα τους.

Μόνο οι πολίτες συγκλονισμένοι απ΄αυτό που βλέπουν, κάποιοι εθελοντές, οι ΜΚΟ και η αυτοδιοίκηση με τα πενιχρά της οικονομικά, προσπαθούν να βοηθήσουν στη τραγωδία, που εκτυλίσσεται στη πατρίδα μας.

Οι καταυλισμοί της ντροπής, συν τοις άλλοις είναι και υγειονομικές βόμβες έτοιμες να εκραγούν, παρ΄όλα αυτά, μόνο οι Γιατροί χωρίς σύνορα βρίσκονται εκεί και παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Ο Τσίπρας συνεπικουρούμενος από τον Καμμένο και με την ανοχή κάποιων ευκολόπιστων, κατάφεραν πολύ εύκολα να μετατρέψουν την πατρίδα μας, από περιβόλι της Ευρώπης σε αποθήκη ψυχών της Ευρώπης. Γιατί εάν η πολιτική που εφαρμόζουν εντός των συνόρων είναι τραγική, η εξωτερική τους  πολιτική, είναι επιεικώς επικίνδυνη.

Η μόνη κερδισμένη από την ιστορία των προσφύγων και των μεταναστών, είναι η γείτονα μας Τουρκία.

Εκμεταλλεύεται και κερδίζει σε όλους τους τομείς, οικονομικά, γεωπολιτικά, διεκδικεί από την Ευρώπη και η ελληνική κυβέρνηση «χορεύει» στους δικούς της ρυθμούς.

Τίποτα άλλο να μην σκεφθούν οι Έλληνες, εάν παρακολουθήσουν τη στάση και τις δηλώσεις του Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στη Σμύρνη, θα ανατριχιάσουν από αγανάκτηση, από εθνική ντροπή, αλλά και από φόβο, για το πόσο επικίνδυνος είναι ο άνθρωπός που κρατά τις τύχες μας στα χέρια του.

«Η Σμύρνη μας ενώνει», είπε ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος σεβασμού στις ζωές των χιλιάδων ελλήνων, που χάθηκαν εκεί.

Η Σμύρνη, αριστερέ πρωθυπουργέ της Ελλάδας, είναι σύμβολο για τον ελληνισμό και αντί να τιμήσεις το ελληνικό αίμα, που χύθηκε και τον μεγάλο ξεριζωμό, ρίχνοντας έστω ένα στεφάνι στη θάλασσα, εσύ χαριεντιζόσουν με τον κ. Νταβούτογλου,  μοιράζοντας τριαντάφυλλα στις τουρκάλες κυρίες.

«Η Ελλάδα και η Τουρκία δεν φταίνε για τα προβλήματα της Κεντρικής Ευρώπης», είπε ο αριστερός πρωθυπουργός μας, εξισώνοντας της Χώρα μας με την Τουρκία, στις ευθύνες  δημιουργίας,  μεταφοράς και διακίνησης, του τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος.

Βούτυρο στο ψωμί του κ. Νταβούτογλου ο πρωθυπουργός μας, εν ολίγοις.

Όμως σκληρός διαπραγματευτής και εύστροφος διπλωμάτης και στα εθνικά ζητήματα, όπως και στις διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως….

Η κατάσταση είναι ήδη εκτός ελέγχου και με μαθηματική ακρίβεια, θα γίνει ακόμα χειρότερη. Κανείς μην πιστέψει ότι ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών, που αναφέρουν κάποια κυβερνητικά στελέχη είναι πραγματικός. Με ήπιες εκτιμήσεις στην Ελλάδα θα εγκλωβιστούν 1,2 με 1,5 εκατομμύρια μετανάστες, και μιλάμε για μία χώρα κατεστραμμένη οικονομικά, που δεν μπορεί να ζήσει το λαό της. Όπως επίσης μιλάμε, για πρόσφυγες και μετανάστες με διαφορετική κουλτούρα, με άλλο πολιτισμό, εξοικειωμένοι με ταραχές και πολέμους, κυρίως όμως με άλλη θρησκεία, με τους περισσότερους φανατισμένους μουσουλμάνους, ορκισμένους στη σαρία, που είναι σχεδόν αδύνατο να ενσωματωθούν στα δικά μας κοινωνικο-χριστιανικά δεδομένα.

Είμαστε στα πρόθυρα μιας εθνικής τραγωδίας. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε και το συνειδητοποιήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσουμε, για να διώξουμε αυτή τη καταστροφική κυβέρνηση.

Οφείλουμε να περισώσουμε, ότι μπορούμε από τη πατρίδα μας, στην οποία πρέπει να ζήσουμε εμείς, αλλά να υπάρχει για να ζήσουν και τα παιδιά μας.


Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και βουλευτής Καρδίτσας, κ. Κώστας Τσιάρας

Next Article

Φωτιά σε μονοκατοικία στο Μαυρομμάτι