Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθνική Ελλάδας: Πετάει στην Ισπανία χωρίς νέα προβλήματα

Ethnikh ellladas tzolis limnios

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/3) με την Ισπανία εκτός έδρας.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/3) με την Ισπανία εκτός έδρας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σιπ ο οποίος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Ολλανδός μπόρεσε έτσι να δουλέψει όπως ήθελε με τους ποδοσφαιριστές του και να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να πρέπει να κάνει αλχημείες αλλά χρησιμοποιώντας τους παίκτες που θεωρεί κατάλληλους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ισπανίας.

Πρόκειται για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην πρεμιέρα τους στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes της Γρανάδα (25/3, 21:45). Η αναχώρηση για την Ισπανία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (24/3) το πρωί και ώρα 11:00 για την πόλη της Ανδαλουσίας.

Η προπόνηση της Εθνικής στην Γρανάδα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 (ώρα Ελλάδας) και η συνέντευξη Τύπου 45’ νωρίτερα και θα καλυφθεί Live από το κανάλι των Εθνικών Ομάδων στο YouTube.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Όπως γράψαμε από χθες τα νέα για τον Δημήτρη Γιαννούλη είναι ευχάριστα και στην Εθνική είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Νόριτς για να δουν πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο διεθνής μπακ. Μέχρι χθες δεν υπήρχαν νέα για την οριστική άφιξη του διεθνούς οπισθοφύλακα αν και το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει την Παρασκευή (26/3).

Ο Γιαννούλης αναμένεται να μεταβεί απευθείας στη Θεσσαλονίκη όπου θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή κατά την επιστροφή της από την Ισπανία.

sport24.gr

 




Total
0
Shares
Previous Article
ael1

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής των playouts της Super League.

Next Article
Η δουλειά κάνει τους άντρες! Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε εταιρία startup

Η δουλειά κάνει τους άντρες! Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε δουλειά σε εταιρία startup

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…