Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

 

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γεώργιο Μπούκη στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης συζήτησε με τον Πρόεδρο της Τράπεζας για τις προοπτικές συνεργασίας καθώς και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται προς υλοποίηση από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας κ. Τουρναβίτης καθώς και ο ταμίας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπακώστας.

Η συνάντηση διεξήχθη στο Δημαρχείο και φανερά ευχαριστημένοι τόσο ο Δήμαρχος Μουζακίου, όσο και ο πρόεδρος της Τράπεζας, δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν, ώστε να αναπτύξουν από κοινού την τοπική επιχειρηματικότητα, με έμφαση αρχικά στις επιχειρήσεις του Δήμου Μουζακίου.

Πρωταρχικό μέλημα του Δημάρχου αποτελεί, όπως ανέφερε στη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Μουζακίου, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η ελάφρυνση των επιχειρηματιών καθώς και η διευκόλυνσή τους στον τομέα της χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τράπεζας για την επίσκεψη και τη θετική προσέγγιση στο θέμα της υποστήριξης των επιχειρηματικών του σχεδίων και αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν τις συζητήσεις για την επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης και χρηματοδότησης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Total
0
Shares