Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησαν ο Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας και ο Δ/ντής Αστυνομίας Τρικάλων

.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησαν ο Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας και ο Δ/ντής Αστυνομίας Τρικάλων σε Αρχές του νομού Τρικάλων

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Δ’ κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν σήμερα (22-02-2018) Αρχές και φορείς του νομού Τρικάλων.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, το Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου, το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη και το διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο ΤΣΙΠΙΔΗ.

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών Αρχών ευχήθηκαν στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας και το Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Παρέμβαση του Δημάρχου Καρδίτσας για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Next Article

Άμεση αποκατάσταση της ομαλής διέλευσης προς την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη