Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μαυρομμάτι

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ 

O Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του σήμερα Τετάρτη 31/10/2018 διενήργησε τη δεύτερη προγραμματισμένη για το 2018 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

Για τον σκοπό αυτό έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, και παρά την εποχή των ιώσεων ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας, και κυρίως γυναίκες, τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δια μέσου του τύπου να τους ευχαριστήσει για αυτή την έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους .

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι «δανείστηκαν» αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης

aimodosia mavrommati 2

aimodosia mavrommati 3




Total
0
Shares
Previous Article

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των βιβλιοθηκών της Καρδίτσας

Next Article

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Διάδοσης & Ευαισθητοποίησης στο "Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες"

Related Posts