Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου στις 12 Ιουνίου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου στις 12 Ιουνίου

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρδίτσας και ο Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου διοργανώνουν κοινή εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου στις 12 Ιουνίου 2019.

Η κυρία Τζούνα και ο κύριος Γκιζλής από την διοίκηση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, ο κοινωνικός λειτουργός κύριος Δημήτρης Καβάλος και οι πρόεδροι των συλλόγων Δημήτριος Γιώτης και Ηλίας Σερίφης, σε κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 04 Ιουνίου 2019 το πρωΐ στο Κ.Υ. Μουζακίου, τόνισαν από κοινού την ανάγκη για συμμετοχή στην αιμοδοσία.

“Δυστυχώς η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις έξι ευρωπαϊκές χώρες που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για αίμα και αναγκάζονται να εισάγουν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η εθελοντική αιμοδοσία για την υγεία μας ή των δικών μας ανθρώπων. Το 75% του πληθυσμού θα χρειαστεί κάποια στιγμή αίμα ενώ εθελοντές αιμοδότες είναι μόλις το 1,5%.

Στις 12 Ιουνίου ας κάνουμε μια νέα αρχή και να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Περιμένουμε όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα να είναι εκεί.”

aimodosia mouzaki 1

aimodosia mouzaki 2




Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Ρύθμιση 100 δόσεων για οφειλές στο Δήμο Πύλης

Next Article
Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Χρυσούλα Κατσαβριά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να παραμείνει πιστός στις δεσμεύσεις του και άμεσα να ανασυνταχθεί»

Related Posts